Салат з морквою і сухариками

21-03-2018, 08:31 610 Рецепти

Салат з морквою і сухариками


Легкий, по-весняному барвистий, вітамінний і освіжаючий салат. Розповім рецепт, як приготувати салат з морквою і сухариками. Це відмінний рецепт напередодні святкування світлого Великодня.

Опис приготування:
Рецепти звичних салатів у всіх на вустах, а ось знайти який-небудь оригінальний, але в той же час простий і легкий у приготуванні салат, дуже складно. Для заправки салату використовую саморобний соус "Песто". Сухарики теж готую самостійно, з оливковою олією і часником.

Складові:
Рукола - 1 Пучок
Базилік - 1 Пучок
Кедрові горіхи - 1/4 Склянки
Оливкова олія - ​​1/2 Склянки
Пармезан - 1/3 Чашки
Сіль, перець - За смаком
Французький хліб - 4 скибочки
Часник - 1 Зубчик
Морква - 2 Штуки (червона)
Морква "Бейбі" - 10 Штук
Зелений горох - 100 Грам
Шпинат - 1 Пучок
Петрушка - 1 Пучок
Фета - 230 Грам
Червоний перець - 1 Щіпка (пластівці)

Кількість порцій: 4

Як приготувати "Салат з морквою і сухариками"

1. Зелений горошок мою, потім витираю насухо. Поділяю кожен стручок.
2. Мою морква і "Бейбі" морква, а також всю зелень. Звичайну морква нарізаю за допомогою овочерізки тонкими смужками.
3. Для соусу: в блендер відправляю рукколу, базилік, обсмажені кедрові горішки, вливаю оливкова олія (залишаю 2 ложки для сухариків), пластівці червоного перцю, сіль, пармезан. Збиваю до утворення однорідної маси.
4. Хліб рву руками на невеликі шматочки. У розігрітому до 170 градусів духовці запікаю сухарики (змащую їх оливковою олією і часником) протягом 15 хвилин. У миску кладу все овочі, сухарики, зелень, поливаю соусом і перемішую. Посипаю сиром "Фета" і подаю до столу.
Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Copyright © 2016-2020 Чудо Хлеб. Всі права захищені. Копіювання матеріалу строго заборонено.
Закрити