Сендвіч з тунцем та сиром
12-02-2020, 14:24 430 РецептиКонсервований тунець – 1 банка
Хліб «GARDE» ( Гарде ) – 4 скибочки
Сир твердий - 200 г
Перець чорний та червоний – за смаком
Вершкове масло – 2ог
Огірок свіжий - ½ шт
Хліб «GARDE» ( Гарде ) – 4 скибочки
Сир твердий - 200 г
Перець чорний та червоний – за смаком
Вершкове масло – 2ог
Огірок свіжий - ½ шт
Спосіб приготування:
1. Тунця разом з соком викласти до миски та розім’яти руками . Присипати чорним та червоним перцем . Викласти вже натертий на тертці твердий сир , та перемішайте .
2. Розігріти сковороду на середньому вогні та злегка підсушити хліб з обох сторін .
3. Потім злегка змастити всі шматочки з однієї сторони вершковим маслом , викласти тунцево-сирну суміш , з’єднати половину сендвічей – і знову відправити на сковороду .
4. Там вони повинні провести пару хвилинок під кришкою – ідея в тому , щоб сир розплавився та схопив рибну суміш .
5. Готові сендвічі розрізати по діагоналі та прикрасити кружечками свіжого огірка .
Смачного Вам та вашим гостям !
Готуємо разом з «Чудо хлеб» !
Готуємо разом з «Чудо хлеб» !
Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.