Бутерброди «Bietes»
29-01-2020, 09:39 396 РецептиІнгредієнти які нам потрібні :
· Хліб «Бородинівський» - 5 скибочок
· Буряк (відварений або маринований) - 300 г
· Козиний сир - 400 г
· Петрушка - 3 гілочки
· Гірчиця французька - 3 ст. л.
· Хліб «Бородинівський» - 5 скибочок
· Буряк (відварений або маринований) - 300 г
· Козиний сир - 400 г
· Петрушка - 3 гілочки
· Гірчиця французька - 3 ст. л.
Спосіб приготування:
1. Візьмемо наш смачненький хліб «Бородинівський» (так як він йде вже нарізаний на скибочки, нарізати його не потрібно )
2. Козиний сир наріжемо на шматочки , намажемо на скибочки хліба , і зверху змажемо 1ч.л французькою гірчицею .
3. Буряк наріжемо невеличкими кубиками та викладемо зверху на хлібчик. Петрушку мілко подрібнимо та прикрасимо зверху на бутерброди.
4. Сир , що залишився можна подрібнити та посипати зверху .
Приємного смаку Вам та вашим гостям !
Готуйте разом з "Чудо хлеб"
Готуйте разом з "Чудо хлеб"
Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.