Салат з корейської моркви з сухариками
28-02-2018, 09:17 1 160 Рецепти
На швидку руку без особливого клопоту пропоную приготувати дуже ситний, апетитний і смачненький салат з корейської моркви з сухариками в домашніх умовах. Він простий, але дуже класний.
Опис приготування:
Якщо під рукою є всі необхідні інгредієнти, процес приготування займе у вас не більше 15 хвилин. Це простий рецепт салату з корейської моркви з сухариками, який виручить вас, коли гості на порозі або потрібно швиденько зробити ситна вечеря, наприклад. Заправити його можна не тільки майонезом, а й сметаною з часником, наприклад, або ж оливковою олією.
Складові:
Шинка - 250 Грам
Квасоля консервована - 300 Грам
Морква по-корейськи - 300 Грам
Цибулина - 1 Штука
Рослинна олія - 1 ст. ложка
Солодкий перець - 1 Штука
Майонез - За смаком
Кількість порцій: 4-6
Як приготувати "Салат з корейської моркви з сухариками"
1. Очистіть цибулину, наріжте її дрібними кубиками і викладіть на сковороду з невеликою кількістю рослинного масла, обсмажте. Квасоля відкиньте на друшляк, а потім перекладіть в салатник. Шинку наріжте кубиками. Туди ж викладіть моркву.
2. Коли цибуля стане золотистим, зніміть його з вогню і викладіть в салатник. При бажанні ви можете використовувати мариновану цибулю замість смаженого.
3. Викладіть сухарики. В даному випадку підійдуть Сухарики кумовські з часником.
4. Свіжу нотку додасть страві солодкий перець. Очистіть його, вимийте і наріжте соломкою. Всі інгредієнти акуратно перемішайте. Але заправляти до безпосередньої подачі до столу салат не рекомендую.
5. Ось і весь секрет, як зробити салат з корейської моркви з сухариками. Дивно просто, швидко, ситно і смачно. Смачного!
Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.