Бутерброд «Капрезе» на грилі
13-11-2019, 03:17 490 Рецепти
Фуршетна закуска, родом з італійського острова, чим і пояснюється її назва, дослівний переклад: «житель острова Капрі». Капрезе - це салат в кольорах італійського прапора: червоні помідори, білий сир «Моцарелла», зелений базилік. Кулінари придумали, як використовувати його і в інших видах закусок.
ІНГРЕДІЄНТИ ЯКІ НАМ ПОТРІБНІ:
· Сир моцарелла – 150 г
· Хліб «Кумовський» або «ПанТост» - 4 скибочки
· Помідори – 1 шт
· Соус песто – 4 ст.л
· Масло оливкове – 2 ст.л
· Перец чорний мелений – за смаком
· Сир моцарелла – 150 г
· Хліб «Кумовський» або «ПанТост» - 4 скибочки
· Помідори – 1 шт
· Соус песто – 4 ст.л
· Масло оливкове – 2 ст.л
· Перец чорний мелений – за смаком
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:
· 1 Обсмажити шматочки хліба , викласти на нього кружечки помідора , сир «Моцарелла» , соус «Песто» . Поперчити та збризнути оливковим маслом , закрити другим шматочком хліба .
· 2 Смажити на грилі до появи золотої скоринки і до розплавлення сиру , по 2-3 хвилиги з кожної сторони .
ПОРАДА
Подати з овочевою нарізкою з помідорів, свіжих огірків, зелені. У оливкову олія додати рубаний базилік. З помідорів краще зняти шкірку, попередньо обшпаривши, краще використовувати великі м'ясисті сорти.
Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.