Тости з креветками та огірковим соусом

8-11-2019, 12:33 413 Рецепти

Тости з креветками та огірковим соусом

ІНГРЕДІЄНТИ ЯКІ НАМ ПОТРІБНІ:
Соняшникова олія - 500 мл
Зелена цибуля - 1 шт
Креветки - 150 г
Червоний перець чилі - 1 шт
Тертий імбир - 1 ч.л
Свіжа кінза – 1 ст.л
Кукурудзяне борошно – 1 ч.л
Яйце куряче – 1 шт
Хліб «ПанТост» - 4 скибочки
Кунжутне насіння – 1 ст.л
Рисовий оцет – 2 ст.л
Цукор – 1 ст.л
Сіль – за смаком
Перець мелений – за смаком
Огірок – 1 шт


Спосіб приготування:


1. Розігріти фритюрницю , або наповнити глибоку сковороду на третину соняшниковою олією , розігріти до 180 градусів .
2. Якщо у вас немає термометру , щоб перевірити температуру , ви можете вкинути шматочок хліба у масло .
3. При потрібній температурі хліб підсмажиться до коричневої скоринки за 60 секунд .
4. Приготуємо соус. Влити оцет в зручну посудину , всипати цукор та щіпку солі , розмішати , щоб усе розчинилося .
5. Огірок очистити від шкірки , видалити насіння та дрібно нарізати .
6. З перця видалити насіння , нарізати соломкою .
7. Покласти у масло та добре перемішати . Накрити посудину прозорою плівкою та відставити на 5 хвилин .
8. Очищені креветки покласти в блендер , додати нарізану цибулю,натертий корінь імбиру ,чилі ,нарізаний коріандр , всипати кукурудзяне борошно , влити білок , додати приправу .
9. Збити та викласти масу на хліб . Присипати кунжутом , шкірку зрізати .
10. Нарізати хліб «ПанТост» на трикутники , викласти на сервіровочні тарілки та подавати з соусом .

Смачного Вам та вашим гостям !
Готуємо разом з «Чудо хлеб» !
Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Copyright © 2016-2020 Чудо Хлеб. Всі права захищені. Копіювання матеріалу строго заборонено.
Закрити