Грибний суп з тостами
30-10-2019, 00:44 451 РецептиІНГРЕДІЄНТИ ЯКІ НАМ ПОТРІБНІ:
Оливкове масло – 2 ст.л
Цибуля – 1 шт
Печериці – 450 г
Молоко – 3 00 мл
Хліб «ПанТост» - 4 скибки
Овочевий бульйон – 850 мл
Часник – 2 зуб
Вершкове масло – 50 г
Швейцарський сир - 75 г
Сушені білі гриби – 50 г
Оливкове масло – 2 ст.л
Цибуля – 1 шт
Печериці – 450 г
Молоко – 3 00 мл
Хліб «ПанТост» - 4 скибки
Овочевий бульйон – 850 мл
Часник – 2 зуб
Вершкове масло – 50 г
Швейцарський сир - 75 г
Сушені білі гриби – 50 г
Спосіб приготування:
1. Розігріти масло в каструлі , обсмажити цибулю 3-4 хвилини до золотистого кольору .
2. Підготувати гриби та нарізати на невеличкі шматочки . Додати до каструлі , помішуючи , щоб вони всі були покриті маслом .
3. Влити молоко, довести до кипіння , накрити та тушити 5 хвилин. Поступово додати гарячий овочевий бульйон та приправити сіллю і перцем за смаком . Готову суміш збити в блендері .
4. На грилі підсушити з обох сторін шматочки хлібу . Змішати часник , масло та змастити сумішшю тости . Сушені гриби залити гарячою водою на 10-15 хвилин .
5. Кожний тост розрізати на 8 частин . Розлити суп по тарілкам , зверху викласти набухлі гриби та декілька хлібних кубиків . Подавати одразу ж .
Смачного Вам та вашим гостям !
Готуємо разом з «Чудо хлеб» !
Готуємо разом з «Чудо хлеб» !
Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.