Яйця по‑бенедиктинськи з шинкою на тостах
12-10-2019, 05:21 202 РецептиІнгредієнти які нам потрібні:
Яйце куряче – 2 шт
Хліб тостовий «Кумовські скибки» - 3 шматочки
Шинка – 100 гр
Оцет – 2 ст.л
Помідор – 1 шт
Яйце куряче – 2 шт
Хліб тостовий «Кумовські скибки» - 3 шматочки
Шинка – 100 гр
Оцет – 2 ст.л
Помідор – 1 шт
Спосіб приготування:
1. Яйця пашот. Довести до кипіння 1,5 л. води , додати декілька столових ложок оцету , і ложкою помішуючи воду , створюючи воронку.
2. Попередньо розбити одне яйце в тарілку . Яйце вилити в киплячу воду в центр воронки.
3. Варити 2–3 хвилинки, витягнути яйце та прибрати залишки води паперовим рушником .
4. Тостовий хліб підсмажити, викласти на нього нарізану шинку , а зверху викласти – яйце пашот .
5. За бажанням можна додати помідор , нарізаний кілечками .
6. Можна додати зелень , овочі , насіння та класичний соус ( сметана , гірчиця , сік лимону , сіль перець ) .
Смачного Вам та вашим гостям !
Готуємо разом з «Чудо хлеб» !
Готуємо разом з «Чудо хлеб» !
Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.