Грінки з яблучними вершками
17-09-2019, 00:46 294 Рецепти
Інгредієнти які нам потрібні :
· Хліб «Малюк» - 2 шматочки
· Молоко – 500 мл
· Цукор – 1.5 ст.л
· Яйця – 2 шт
· Вершкове масло – для смаження
Для вершків:
· Вершки 35 % - 200 мл
· Цукор – 2 ч.л
· Яблуко велике – 1 шт
· Хліб «Малюк» - 2 шматочки
· Молоко – 500 мл
· Цукор – 1.5 ст.л
· Яйця – 2 шт
· Вершкове масло – для смаження
Для вершків:
· Вершки 35 % - 200 мл
· Цукор – 2 ч.л
· Яблуко велике – 1 шт
Покроковий рецепт приготування :
Яблуко вимити та запекти в мікрохвильовці , 4-5 хвилинок . Дати охолонути , потім ложкою обережно вийняти зі шкірки м’якоть . Серцевину видалити . Розім’яти м’якоть в пюре .
Взяти хліб «Малюк» - це пшеничний хліб з додаванням кукурудзяної каші , запареній на молоці . Дуже гарно підійде як для грінок , так і просто на бутерброди для маленьких любителів без дріжджового хлібу . Молоко перелити в миску , додати цукор і добре перемішати .
Порціями опускати хліб в молоко та викласти на паперові рушники .
Яйця перелити в іншу миску , і злегка збити . Розігріти в великій сковороді вершкове масло . Грінки вмочати в яйця і одразу ж викласти на сковороду . Смажити з двох сторін до рум’яної скоринки . Вершки збити з цукром в пінку . Додати до вершків яблучне пюре , обережно перемішати та подавати к грінкам .
Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.