Яловичина, тушкована з житнім хлібом
1-09-2019, 04:28 205 Рецепти
Інгредієнти які нам потрібні :
·Яловичина – 1 кг
·Борошно пшеничне – 2 ст. л.
·Бекон – 100 г
·Олія соняшникова – 2 ст. л.
·Кмин – 1 щепотка
·Морква – 1 шт.
·Хліб «Козацький» або «Хуторський» – 3 шматочки
·Сметана – 3 ст. л.
·Корінь селери – 100 г
·Цибуля ріпчаста– 3 шт
·Сіль – за смаком
·Перець чорний мелений - за смаком
Спосіб приготування :
1. Яловичину вимити під проточною водою , нарізати на невеликі шматочки , обваляти в борошні та обсмажити на розігрітій пательні до рум’яної скоринки , 8 хвилинок .
2. Овочі очистити та тоненько нарізати . Хліб нарізати кубиками , бекон також нарізати тоненькими слайсами .
3. На дно форми для запікання покласти шматочки бекону . Зверху викласти шматочки м’яса та овочів . Посолоти та поперчити , присипати кмином та викласти нарізаний хліб , влити 600 мл гарячої води та поставити в духовку на 2 години при 170 °С . За 30 хвилин до готовності додати 3 ст. л. сметани .
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.