Грінки зі шпротами
6-08-2019, 19:38 497 РецептиІнгредієнти які нам потрібні :
Хліб «Злаковий» - 200 гр
Шпроти - 1 б
Яйця - 2-3 шт.
Часник - 1 зуб
Майонез - 1 ст.л.
Помідор - 1-2 шт.
Зелень та лимон - для прикраси
Хліб «Злаковий» - 200 гр
Шпроти - 1 б
Яйця - 2-3 шт.
Часник - 1 зуб
Майонез - 1 ст.л.
Помідор - 1-2 шт.
Зелень та лимон - для прикраси
Для приготування смачних грінок зі шпротами нам знадобляться продукти за списком . Хліб «Злаковий» йде вже нарізаним на скибочки , тому його не потрібно буде нарізати . Він йде з додаванням насіння соняшнику та зернами жита .
1. Шматочки хлібу потрібно розрізати навпіл по діагоналі на трикутники .
2. Викласти хліб на решітку та трохи підсушити в духовці до стану грінок . В сухарі хліб краще не перетворювати .
3. Злегка натерти кожну грінку зубчиком часнику .
4. Яйця відварити 8 хвилинок , залити холодною водою очистити від шкарлупи , натерти на тертці .
5. Змастити грінки майонезом .
6. Викласти на кожну грінку натерті на тертці варені яйця .
7. Покласти шматочок свіжого помідора .
8. Далі викладемо по одній шпроті , якщо вони крупні .
9. Прикрасимо свіжою зеленню або шматочком лимону .
10. Подавати грінки одразу ж після приготування , поки вони хрумкі !
Смачного Вам та вашим гостям !
Готуємо разом з «Чудо хлеб» !
Готуємо разом з «Чудо хлеб» !
Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.