Теплі бутерброди з авокадо і гострою заправкою
15-07-2019, 13:41 391 РецептиІнгредієнти які нам потрібні :
Оливкове масло -20 г
Перець молотий – 0.5 г
Часник – 20 г
Помідори – 120 г
Сир твердий – 50 г
Сіль – 0.5 г
Лимон- 20 г
Хліб «Хуторський» - 220 г
Авокадо – 150 г
Оливкове масло -20 г
Перець молотий – 0.5 г
Часник – 20 г
Помідори – 120 г
Сир твердий – 50 г
Сіль – 0.5 г
Лимон- 20 г
Хліб «Хуторський» - 220 г
Авокадо – 150 г
Приготуємо заправку . Для цього візьмемо оливкове масло , наллємо в салатницю . До салатниці додамо трішки солі , та меленого перцю .
Також потрібно відрізати невелику часточку лимону , та вичавити з неї сік .
До заправки потрібно додати часник , який заздалегідь вичавили через часникодавилку . Добре перемішати . Заправка готова.
Візьмемо хлібчик «Хуторський» - це бездріжджовий житній хліб , з додаванням кмину та солоду. Який надає приємний смак , та аромат цьому хлібу.
На сухій сковороді або в тостері підсушимо хліб до рум’яної скоринки .
Помідори помиємо , розріжемо навпіл і наріжемо слайсами .
Авокадо також промиємо ,розріжемо навпіл виймемо кісточку , очистимо та наріжемо часточками .
На підсмажені скибочки хліба викладемо нашу заправку.
Потім почергово на хліб викладаємо авокадо і помідор.
Перекладаємо бутерброди до сковороди , присипаємо трошки сиром і накриваємо кришкою . Ставимо на невеликий вогонь на 3-5 хвилинок .
Бутерброди перекладемо зі сковороди на тарілочку і подавати теплими !
Пікантні і дуже ситні бутерброди готові.
Смачного Вам та вашим гостям !
Готуємо разом з «Чудо хлеб» !
Готуємо разом з «Чудо хлеб» !
Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.