Тости зі скумбрією та яблуками
30-05-2019, 03:09 298 Рецепти Інгредієнти які нам потрібні:
Яблуко — 1 шт
Мед — 1 ч.л.
Кмин — 1 ч.л.
Оливкове масло — 2 ч.л.
Бородинівський хліб
Скумбрія в олії — 1 б
Лайм — 1 шт
Гірчиця — 1 ч.л.
М’ята – за смаком
Яблуко — 1 шт
Мед — 1 ч.л.
Кмин — 1 ч.л.
Оливкове масло — 2 ч.л.
Бородинівський хліб
Скумбрія в олії — 1 б
Лайм — 1 шт
Гірчиця — 1 ч.л.
М’ята – за смаком
Спосіб приготування:
Візьмемо яблуко з кислинкою, наріжемо його на тоненькі пластинки. Очищати від шкірки не обов’язково. В чашку складемо яблука, додамо чайну ложку оливкового масла, чайну ложку кмину і декілька чайник ложок меду .
Краще взяти гречаний мед, він має приємний та яскравий смак, так наші тости будуть ще смачнішими. Добре все перемішаємо. Поставимо у мікрохвильову піч на 30-50 секунд . За цей час наші яблука стануть м’якіше . Ще раз все добре перемішаємо.
Візьмемо хліб «Бородинівський» , і обсмажимо його в тостері. В цей же час , з’єднаємо по чайній ложці : сік лайму , оливкового масла та гірчиці . Отримаємо непогану заправку .
На готові тости викладемо яблука в один шар . Візьмемо нарізану шматочками скумбрію або іншу солону рибу (можна замінити оселедцем , смак також буде дуже цікавим ). Поллємо заправкою , та прикрасимо листям м’яти .
Швидкий та незвичайний сніданок готовий !
Смачного Вам та вашим гостям ! Готуємо разом з «Чудо хлеб» !
Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.