Смажені рулети з домашнього хліба
19-05-2019, 03:31 370 Рецепти
Якщо Вам вже набридло куштувати грінки, пропонуємо спробувати щось новеньке. Наприклад, закусочні рулетики з хліба. Все геніально та просто.
Такі рулетики відмінно підійдуть для перекусу. А ще їх можна взяти з собою на природу замість звичних бутербродів. Школяр у ланч боксі виявивши такі рулетики буде приємно здивований і з задоволенням з'їсть всю порцію на обід. Як же приготувати цю диво-закуску.
Такі рулетики відмінно підійдуть для перекусу. А ще їх можна взяти з собою на природу замість звичних бутербродів. Школяр у ланч боксі виявивши такі рулетики буде приємно здивований і з задоволенням з'їсть всю порцію на обід. Як же приготувати цю диво-закуску.
ІНГРЕДІЄНТИ:
- Хліб Домашній
- Ковбаса
- Сир
- Яйце
- Сухарі панірувальні
- Рослинна олія
- Хліб Домашній
- Ковбаса
- Сир
- Яйце
- Сухарі панірувальні
- Рослинна олія
РЕЦЕПТ ПРИГОТУВАННЯ
Для закуски підійде білий хліб. Нарізаємо його на шматочки і зрізаємо шкірку.
1. Розкачуємо кожен шматочок хліба качалкою. Він стає плоским і збільшується в розмірі. Як показала практика з залежалого хліба коржі виходять краще - вони більш еластичні.
2. На кожен шматочок хліба кладемо пластинку сиру та шматочок ковбаси. Сир обов'язковий інгредієнт, а от взяти ковбасу чи м'ясо, або сосиски, а може покласти овочі - тут ви обираєте самі.
3. Скручуємо хліб рулетиком та пакуємо їх в плівку і кладемо в холодильник на 30 хвилин.
4. У мисці збиваємо яйце, додаємо сіль за смаком і обвалюємо хлібні рулетики.
5. В іншій мисці обвалюємо рулетики в сухарях (можна обійтися і без них, але з ними виходить смачніше) і викладаємо на сковороду з розігрітим маслом.
6. Смажимо закуску з кожної сторони по 2-3 хвилини, щоб вона підрум'янилася. Гаряча закуска особливо хороша, так як сир у ній розплавився! Але і холодна вона буде смачною.
СМАЧНОГО!
Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.