Салат "Цезар" з сухариками
8-02-2018, 09:09 360 Рецепти
Нескладний рецепт приготування салату "Цезар" з сухариками, за допомогою якого у вас на столі в будь-який момент з'явиться дуже смачне блюдо, популярне у всьому світі!
Опис приготування:
Трохи пшеничного хліба, шматочок пармезану і листя салату ромен - ось, практично, і все, що мав автор знаменитого салату, Цезар Кардіні, коли в його ресторан нагрянули несподівані відвідувачі. Підприємливому італійцеві не залишалося нічого іншого, як змішати все це, заправивши власноруч приготованим соусом. Так і з'явився на світ класичний рецепт салату "Цезар" з сухариками.
Сьогодні існує сотні "модифікацій" цього салату. За бажанням в нього можна додати відварене, обсмажене або запечене куряче м'ясо, шинку, морепродукти, гриби, але все це можливо тільки в тому випадку, якщо ви вже знаєте, як приготувати салат "Цезар" з сухариками. Покрокові фото полегшать вам справу! :)
Складові:
Салат листовий - 100 Грам
Сухарики кумовські з часником
Оливкова олія - 2/3 Склянки
Пармезан - 50 Грам
Лимон - 0,5 Штуки
Гірчиця солодка - 1 Чайна ложка
Цукор - 0,5 Чайних ложки
Сіль за смаком
Перець чорний мелений - За смаком
Часник - 1 Зубчик
Яйця - 2 Штуки
Кількість порцій: 3
Як приготувати "Салат" Цезар "з сухариками"
1 Листя салату добре вимити й обсушити.
2 Видавити лимонний сік.
3 Пармезан натерти.
4 Відокремити жовтки від білків.
5 Часник розтерти з сіллю і перцем. Додати гірчицю, жовтки, цукор, лимонний сік. Добре збити. поступово, не припиняючи збивати, ввести масло. Повинен вийти соус світло-жовтого кольору середньої густини.
6 Листя салату заправити соусом і перемішати. Викласти сухарики і полити соусом. посипати тертим пармезаном. Подавати на стіл відразу.
Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.