Сендвіч з авокадо, буряком та козацьким хлібом ТМ «Riga Хліб»
24-04-2019, 17:09 325 Рецепти
Сендвіч – ідеальна пропозиція для швидкого перекусу, особливо коли хочеться скуштувати смачну та поживну страву. А також може прекрасно доповнити святковий стіл.
ІНГРЕДІЄНТИ
☑ Хліб «Козацький» ТМ «Чудо хлеб» – 1шт
☑ Авокадо - 1шт
☑ Лимонний сік - 1 ч.л.
☑ Варений буряк – 1 шт
☑ Вершковий сир – 100г
☑ Рукола – 1 пучок
☑ Сіль, перець
☑ Хліб «Козацький» ТМ «Чудо хлеб» – 1шт
☑ Авокадо - 1шт
☑ Лимонний сік - 1 ч.л.
☑ Варений буряк – 1 шт
☑ Вершковий сир – 100г
☑ Рукола – 1 пучок
☑ Сіль, перець
РЕЦЕПТ ПРИГОТУВАННЯ
1. Хліб розрізати на трикутники, намазати вершковим сиром.
2. Авокадо почистити і нарізати тонкими скибочками, додати трохи лимонного соку, щоб м’якоть не потемніла.
3. Буряк почистити і натерти на крупній тертці. Руколу замочити на півгодини в холодній воді, щоб прибрати гіркоту; обсушити.
4. На хліб викласти ложку тертого буряка, кілька стебел руколи і шматочок авокадо. Додати сіль та перець за смаком. Накрити другим шматочком хліба, скріпити зубочисткою або коктейльною шпажкою.
СМАЧНОГО!
Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.