КРЕМ-СУМ із шампіньйонів та сухариками ТМ «Riga Хліб»
2-04-2019, 22:49 364 Рецепти
Цей рецепт сподобається самому вимогливому гурману і допоможе вам здивувати ваших близьких, хоча ви витратите зовсім небагато часу на його приготування. Грибний крем-суп – ароматний, ніжний і дуже смачний. Навіть якщо ви ще не готували супи-пюре, обов'язково зробіть це зараз, тому що нічого складного в приготуванні немає, а смак і зовнішній вигляд зовсім інший, ніж у звичайного супу…
ІНГРЕДІЄНТИ
Гарбуз - 1кг
Ріпчаста цибуля - 1шт
Часник- 1 зубок
Рослинна олія - 3ст.л.
Імбир - 1ч.л.
Курячий бульйон - 1л.
Сметана, вершки (за бажанням)
Сухарики «Кумовські з цибулею» ТМ « Чудо хлеб»
Сіль, перець, зелень
РЕЦЕПТ ПРИГОТУВАННЯ
1. Нарізаємо кубиками гарбуз(очищений від шкірки) та цибулину. Кришимо зубчик часнику.
2. Солимо, перчимо і обсмажуємо всю суміш на олії. Наприкінці пасерування кладемо імбир.
3. Потім отриману масу заливаємо бульйоном і варимо до готовності гарбуз (приблизно - 30 хвилин).
4. Знімаємо з вогню, охолоджуємо і збиваємо суп блендером. Овочеве пюре виливаємо в каструлю і підігріваємо.
5. Потім розливаємо по тарілкам, в кожну додаємо сухарики «Кумовські з цибулею» та зелень.
СМАЧНОГО!
Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.