САЛАТ «ЦЕЗАР» з куркою та сухариками ТМ «Riga Хліб»
2-04-2019, 22:22 333 Рецепти
ІНГРЕДІЄНТИ
Філе куряче – 400г
Помідори черрі – 300г
Твердий сир - 50-100г
Яйця – 3шт
Свіже листя салату 1 пучок
Кумовські сухарики з часником «Чудо хлеб» - 110г
Спеції
Для заправки:
часник – 3 зубчики
сік лимона – 50г
гірчиця – 1ч.л.
оливкове масло – 100г
1. Філе куряче нарізати шматочками і обсмажити на оливковому маслі з додаванням спецій.
2. Для заправки потрібно змішати блендером оливкове масло, декілька зубчиків часнику, курячі жовтки (обов’язково варені), гірчиця і сік лимону. Соус повинен придбати консистенцію майонеза.
3. Помідори черрі порізати на чотири частини.
4. Для приготування салату філе куряче повинно повністю охолонути
5. На плоске і велике блюдо розмістити листя салату, заздалегідь крупно порвавши їх. Зверху шарами викласти сухарики, курку і черрі у будь-якому порядку.
6. Інгредієнти полити заправкою, а зверху присипати дрібно тертим сиром.
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.