Салат м'ясний з Кіріешкі
14-03-2019, 08:14 225 Рецепти
СКЛАДОВІ
300 гр. відвареного м'яса яловичини.
1 гол.лука.
1 пакетик сухариків.
50 гр. волоських горіхів.
1 свіжий огірок.
майонез.
сіль.
Приготування:
Яловичину обробити на волокна.
Цибулю дрібно нарізати.
Огірок порізати соломкою.
Волоські горіхи подрібнити ножем.
М'ясо, цибулю, огірок і горіхи з'єднуємо, заливаємо майонезом і прибираємо в холодильник на 1 годину.
Потім дістаємо салат, перемішуємо.
Подаємо до столу посипавши сухариками.
Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.