Салат з пекінською капустою і сухариками
5-02-2018, 10:13 676 Рецепти
Нескладне, досить швидке в приготуванні і ситне блюдо хочу запропонувати вам на замітку. Цей салатик чудово впишеться в ваше щоденне меню. Рекомендую його повторити в домашніх умовах!
Опис приготування:
Цей дивно ситний і смачний салат - імпровізація з того, що є під рукою. Якщо ви не любите квасоля, наприклад, можна замінити її кукурудзою. Цей варіант, як приготувати салат з пекінською капустою і сухариками, стане справжньою паличкою-виручалочкою для зайнятих господинь, а також в ситуаціях, коли гості на порозі і потрібно їх нагодувати. Швидко, смачно і просто - відмінне поєднання, згодні?
Складові:
Капуста пекінська - 1 Штука
Консервована квасоля - 350 Грам
Сухарики Кумовські - 100 Грам
Сир - 50 Грам
Часник - 2-5 зубчики
Сіль і майонез - За смаком
Кількість порцій: 6
Як приготувати "Салат з пекінською капустою і сухариками"
1. Пекінську капусту наріжте невеликими шматочками або наріжте дрібно.
2. Обсушите трохи консервовану квасолю.
3. Очистіть і пропустіть через прес (натріть на тертці) часник. Кількість часнику залежить від ваших смакових уподобань.
4. З'єднайте всі інгредієнти в глибокому салатнику.
5. Додайте тертий сир.
6. Заправте за смаком майонезом і посоліть. Акуратно все перемішайте.
7. Безпосередньо перед подачею додайте сухарики. Можна використовувати як домашні, так і магазинні. Смачного!
Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.