Салат "далекосхідний"
1-03-2019, 08:40 226 Рецепти
СКЛАДОВІ
нерки пряного посолу
м'ясо камчатського краба
кальмар відварений
квасоля стручкова, болгарський перець, черрі, імбир.
лимонний сік, цедра лимона.
листок салату
соус тар-тар, гірчичний соус, сир, каррі коричневе.
часникові сухарики (грінки) з хліба для тостів.
Приготування:
Ну там це ... філе риби режим невеликим кубиком, м'ясо краба
рвемо руками на волокна, кальмар режим дрібною соломкою. Болгарський перець запікаємо в духовці до м'якості, режим кубиком.
Черрі і квасоля так само подрібнюємо. Вичавлюємо в овочі трохи лимонного соку, додаємо цедру і натертий імбир + каррі.
Лист салату рвемо подрібніше, додаємо рибу, кальмар, краб,
овочеву суміш, соус тар-тар змішаний з гірчичним соусом 50/50 і
часникові сухарики. Все добре перемішуємо руками, викладаємо через форму на тарілку, зверху натираємо сир.
Прикрашаємо, як душа забажає.
Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.