Салат шпротний з грибами і сухариками
28-02-2019, 09:00 234 Рецепти
СКЛАДОВІ
4 відварені яйця
банка шпротів
сухарики
банку грибів
середня цибулина
майонез
Приготування:
1. Відварюємо яйця.
2. Лук режим півкільцями і обсмажуємо.
3. Гриби режим і обсмажуємо окремо.
4. Даємо охолонути.
5. Шпроти розминаємо виделкою.
6. Сухарики (якщо великі) пом'яти, я це роблю відразу (не розплющуючи упаковки).
7. Салат робимо шарами: -2 яйця на крупній тертці -шпроти -цибуля обсмажений -майонез -сухарікі -майонез -гріби -2 білка на крупній тертці -майонез -2 жовтка на дрібній тертці
8. Готовий салат ставимо на 2-3 години в холодильник, нехай просочиться
Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.