Салат з капустою, червоною рибою і сухариками
22-01-2019, 10:34 310 Рецепти
Складові
150 г капуста (краще пекінська)
крабові палички 100 г
100 г будь-яка червона слабосолона риба
трохи ріпчастої цибулі
50 г твердий сир
сухарики білі
майонез або сметана
сіль і чорний мелений перець
Кроки
Капусту нашаткувати, пом'яти.
Крабові палички, рибу і цибулю нарізати кубиками.
Сир натерти.
Змішати в мисці всі інгредієнти, посолити, поперчити, заправити сметаною або майонезом.
При подачі перемішати з сухариками (у мене саморобні).
Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.