Салат із зеленої редьки з сухариками
15-01-2019, 08:38 206 Рецепти
Дуже приємний виходить салатик - з в міру гострим свіжим смаком і досить ситний, завдяки сухарикам і зажарки.
Складові
Зелена (маргеланская) редька - 1 середня або 2 невеликі
Морква - 1 середня
Цибулина - 1 середня
2-3 шматочки Житній хліб -
Рослинна олія - для смаження і заправки
Кроки
Приготуйте сухарики. Для цього з хліба зріжте кірку, злегка намажте хліб з обох сторін рослинним маслом і наріжте маленькими кубиками. Сухарики викладіть на деко, помістіть в розігріту духовку і підсушуйте 5-10 хвилин. В ідеалі вони повинні залишитися всередині м'якими.
Редьку і моркву натріть на середній терці, цибулину дрібно наріжте.
На невеликій кількості рослинного масла злегка обсмажити цибулю (хвилин п'ять, не більше).
Додайте до цибулі моркву і млоїте на повільному вогні, періодично помішуючи, до м'якості моркви (ще хвилин 20). При необхідності додайте ще трохи олії.
Остудіть зажарку і змішайте її з редькою і сухариками. Підсолити і заправте (якщо потрібно) рослинним маслом.
Любителі "гостріше" можуть додати трохи оцту, зеленої цибулі і чорного перцю.
Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.