Салат з пекінською капустою, куркою і сухариками на новий рік
20-12-2018, 08:49 519 Рецепти
Легкий салат зі свіжих овочів і відвареного або обсмаженого курячого м'яса виходить соковитим, хрустким і приємним на смак. Смачно, доступно, швидко. # Салат можна приготувати до сімейної вечері або подати гостям.
Складові
середня (1/2 кг) Пекінська капуста -
1 маленька банка Кукурудза консервована -
1 шт Огірок свіжий -
1 шт Перець солодкий -
1 шт Помідор -
200 гр Грудка куряча -
1/2 ч.л Орегано -
3 столові ложки Сметана -
1 ст ложки Майонез -
Листя салату
за смаком Сіль -
Сухарики "Гренков'"
Кроки
Куряче філе вимити, опустити в киплячу підсолену воду. Довести до кипіння, зняти піну і відварити на повільному вогні під кришкою до готовності, протягом 20-30 хвилин. Остудити. Можна філе НЕ відварювати, а обсмажити на сковороді.
У пекінської капусти видалити верхні листки. Іншу частину нарізати соломкою.
Помідори нарізати часточками.
Огірок і перець нарізати соломкою.
Куряче м'ясо нарізати соломкою.
Заправити салат майонезом і сметаною (ми попередньо змішали), посолити за смаком, додати дрібку орегано.
На тарілку для подачі укласти листя салату, а поверх наш салатик.
Дуже смачний, соковитий і хрусткий салат з пекінської капусти з куркою готовий.
Смачного!
Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.