Салат з пекінської капусти з рибою
4-12-2018, 09:57 527 Рецепти
Зробила вчора соус тар-тар, вийшло багато. Думала як же його спожити і народилася ідея салату. Закупивши необхідні продукти, приготувала сьогодні цей салат. Вийшло смачно і свіжо.
Інгредієнти для «Салат з пекінської капусти з рибою»:
Капуста пекінська (можна зменшити пропорції, я використовувала весь качан) - 900 г
Філе рибне (у мене пангасіус, але можна взяти і за своїм смаком рибу) - 1000 г
Сухарики (білі, 80 г одна пачка, в загальному 160 г) - 2 пач.
Борошно пшеничне / Борошно (для панірування, можна замінити сухарями, у мене просто не було) - 100 г
Сіль за смаком)
Тартар (для заправки)
Масло рослинне (для обсмажування)
Час приготування: 20 хвилин
Кількість порцій: 15
Рецепт «Салат з пекінської капусти з рибою»:
філе розморозити
Порізати на шматочки для обсмажування і посолити за смаком
Обваляти в борошні і обсмажувати на попередньо розігрітій сковороді з невеликою кількістю масла
З двох сторін до рум'яної скоринки
Готову рибу викласти в тарілку з серветками, щоб вбралося зайве масло
капусту вимити
І нарізати будь-яким зручним для вас способом
У салатник викласти сухарики
Відправити туди капусту і рибу, попередньо порізану на кубики
Заправити соусом і перемішати
Соус я готувала так - окремо приготувала майонез, потім додала в нього порізаний солоний огірок і маленький пучок кропу. Соус вийшов не дуже густий через те, що огірок я не віджимала і так само Пюріровать його блендером, але досить смачний. Смак готового соусу залежить від огірка, тому рекомендую брати міцні і смачні солоні огірки, а ще краще мариновані.
Перекладаємо салат в порційні тарілки і подаємо
Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.