Салат з пекінської капусти з рибою

4-12-2018, 09:57 527 Рецепти

Салат з пекінської капусти з рибою


Зробила вчора соус тар-тар, вийшло багато. Думала як же його спожити і народилася ідея салату. Закупивши необхідні продукти, приготувала сьогодні цей салат. Вийшло смачно і свіжо.

Інгредієнти для «Салат з пекінської капусти з рибою»:
Капуста пекінська (можна зменшити пропорції, я використовувала весь качан) - 900 г
Філе рибне (у мене пангасіус, але можна взяти і за своїм смаком рибу) - 1000 г
Сухарики (білі, 80 г одна пачка, в загальному 160 г) - 2 пач.
Борошно пшеничне / Борошно (для панірування, можна замінити сухарями, у мене просто не було) - 100 г
Сіль за смаком)
Тартар (для заправки)
Масло рослинне (для обсмажування)

Час приготування: 20 хвилин

Кількість порцій: 15

Рецепт «Салат з пекінської капусти з рибою»:
 
філе розморозити

Порізати на шматочки для обсмажування і посолити за смаком

Обваляти в борошні і обсмажувати на попередньо розігрітій сковороді з невеликою кількістю масла

З двох сторін до рум'яної скоринки

Готову рибу викласти в тарілку з серветками, щоб вбралося зайве масло

капусту вимити

І нарізати будь-яким зручним для вас способом

У салатник викласти сухарики

Відправити туди капусту і рибу, попередньо порізану на кубики

Заправити соусом і перемішати

Соус я готувала так - окремо приготувала майонез, потім додала в нього порізаний солоний огірок і маленький пучок кропу. Соус вийшов не дуже густий через те, що огірок я не віджимала і так само Пюріровать його блендером, але досить смачний. Смак готового соусу залежить від огірка, тому рекомендую брати міцні і смачні солоні огірки, а ще краще мариновані.

Перекладаємо салат в порційні тарілки і подаємо
Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Copyright © 2016-2020 Чудо Хлеб. Всі права захищені. Копіювання матеріалу строго заборонено.
Закрити