Салат з ковбасою "Краківська" та сухариками
9-10-2018, 08:55 253 Рецепти
Такий салат готується швидко і просто, прикрасить і різноманітить святковий стіл. Головне в цьому салаті - вибрати якісну ковбасу, від цього смак салату тільки виграє.
Інгредієнти для «Салат з ковбасою" Краківська "та сухариками»:
для салату
Ковбаса ( "Краківська традиційна", МК Черкізово) - 200 г
Цибуля зелена - 1 Пуч.
Огірок маринований - 2 шт
Огірок (свіжий, салатний) - 1 шт
Сухарики (білі) - 100 г
Яйце куряче (варене) - 2 шт
Петрушка - 2 веточ.
для соусу
Сметана - 50 г
Майонез - 50 г
Гірчиця (їдальня) - 1 ст. л.
Часник - 1 зуб.
Час приготування: 30 хвилин
Кількість порцій: 3
Рецепт «Салат з ковбасою" Краківська "та сухариками»:
1. Підготуємо інгредієнти для салату.
2. Яйця зварити, остудити і нарізати часточками. Трохи відкласти для прикраси салату.
3. Ковбасу ...
4 ... огірки, нарізати брусочками. Свіжий огірок красиво порізати і залишити для прикраси салату.
5. Видавити зубчик часнику. Змішати всі інгредієнти для соусу і збити.
6. Викласти у велику миску приготовані інгредієнти, додати половину сухариків, перемішати і заправити соусом.
7. Блюда прикрасити часточками свіжого огірка і викласти гіркою салат. Посипати дрібно порізаною зеленою цибулею та сухариками. Верх салату прикрасити часточками яйця, перчиком і листком петрушки. Салат готовий!
Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.