Салат "Мідорі"

29-09-2018, 09:56 293 Рецепти

Салат "Мідорі"


Свіжий салатик з сухариками. Він займе гідне місце і на вашому столі. Мої подруги завжди просять готувати його на день народження. Назвала я його "Мідорі" (яп. Зелений) в честь огірка. Просто так! P. S. Прошу вибачення за якість фотографій - робила на стільниковий.

Інгредієнти для «Салат" Мідорі "»:
Грудка куряча (копчена або інша частина) - 400 г
Капуста пекінська - 500 г
Огірок (свіжий великий) - 1 шт
Перець болгарський - 1 шт
Сухарики - 1-2 пач.
Часник (за бажанням) - 1-2 зуб.
майонез
Сіль (за необхідності)

Час приготування: 20 хвилин

Рецепт «Салат" Мідорі "»:
 
Робимо лінію уздовж капустяного листа, потім ріжемо соломкою поперек.

Також соломкою ріжемо огірок. Я болгарський перець не їм, тому не додаю, а ви про нього не забудьте, тому що спочатку він був в рецепті. Можна взяти зелений, в тон, або червоний для контрасту.

Курка. Так-так, вся справа в соломки! Можна різати, можна просто відривати волокнами.
Дрібно ріжемо часничок.

Безпосередньо перед подачею на стіл додаємо сухарики і майонез (його потрібно побільше, інакше салат буде сухим).

Краще готувати в такій кількості, щоб весь салат пішов за раз, інакше в холодильнику огірок дасть сік, сухарі розтопляться і буде каша ... Але ви не хвилюйтеся, вийде смачно, і салат буде з'їдений на раз-два. =)
Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Copyright © 2016-2020 Чудо Хлеб. Всі права захищені. Копіювання матеріалу строго заборонено.
Закрити