Вогезьких салат
1-09-2018, 10:07 247 Рецепти
Сьогодні мені хочеться поділитися з вами одним з улюблених салатів нашої сім'ї - Вогезьких салатом. Вогези - це небольшоей регіон на північному сході Франції з невеликими, але дуже красивими горами, лісами і з простою, смачною селянської кухнею. І навіть в такому невеликому регіоні є кілька версій цього салату. Я вам пропоную ту, яку робила бабуся мого чоловіка, його мати і тепер я.
Інгредієнти для «Вогезьких салат»:
сухарики
Гірчиця - 1 ч. Л.
Олія - 3 ч. Л.
Оцет (медовий або яблучний) - 1 ч. Л.
Сметана - 1 ст. л.
Бекон - 120 г
Помідор (великий) - 1 шт
Цибуля ріпчаста - 1/2 шт
Яйце куряче - 2 шт
Листя салату / Салат (зелений)
Кількість порцій: 2
Рецепт «Вогезьких салат»:
Загалом, все дуже просто. Листя салату вимити і висушити.
Цибулю нарізати півкільцями. Я брала червоний, це не обов'язково, просто мені він дуже подобається: blush:
Яйця відварити, остудити і нарізати на четвертинки.
Помідор помити і нарізати кільцями.
Бекон нарізати, обсмажити без масла до золотистого кольору. В кінці смаження до бекону додати ложку сметани. Поки смажиться бекон, приготувати соус: змішати оцет, рослинне масло і гірчицю.
На тарілку або в блюдо викласти листя салату, в центр - помідори, викласти четвертинки яйця, цибуля, посипати сухариками, додати ще теплий бекон, полити соусом. Перемішати і їсти.
Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.