Салат з курячою грудкою
16-08-2018, 14:16 353 Рецепти
Інгредієнти для «Салат з курячою грудкою»:
Листя салату / Салат - 8-10 л
Грудка куряча (без шкіри) - 2 шт
Бекон (варено-копчений) - 200 г
Сир твердий ( "пармезан") - 200 г
Сухарики (з беконом, 40г.) - 1 пач.
Майонез (легкий) - 500 г
Оливкова олія - 1 ч. Л.
Лимон (половина)
Часник - 4 дол.
Рецепт «Салат з курячою грудкою»:
Приготувати інгредієнти для салату.
1. Відварити курячі грудки без солі, остудити.
Нарізати бекон шматочками і злегка обсмажити.
Викласти на серветку і остудити.
Натерти на тертці сир.
Робимо соус: виливаємо в миску майонез, додаємо чайну ложку оливкової олії, сік половини лимона і видавлений часник, перемішуємо до однорідної маси.
У велику миску рвемо листя салату, руками обриваємо курячі грудки на маленькі шматочки, додаємо натертий сир, бекон, висипаємо сухарики і додаємо соус (солити не треба), обережно перемішуємо і даємо трохи настоятися.
Салат готовий! Викладаємо його на красиве блюдо і подаємо гостям!
Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.