Салат з моркви, апельсинів і сухариків з соусом Харисса
1-08-2018, 10:02 293 Рецепти
Складові
4 шт o Апельсини
4 шт o Морква
1 шт o Цибуля ріпчаста
100 гр o Соус харісса
10 гр o Подрібнена петрушка
Хліб 4 скибочки
Приготування
Почистіть, вимийте і натріть моркву на тертці.
Почистіть апельсини і видаліть кісточки.
Покришите очищену цибулю-шалот.
Покладіть всі інгредієнти в комбі-миску, і соусом харісса.
Поріжте хліб невеликими кубиками і полийте невеликою кількістю оливкової олії.
Розігрійте сковороду, поставивши на середній вогонь, і підрум'яньте хліб протягом декількох хвилин до золотистого кольору.
Додайте сухарики в салат і подавайте.
Харчова цінність порції: ккал - 458, білки - 10, жири - 14.5, вуглеводи - 45.5
Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.