Салат з квасолею, яловичиною і сухариками
27-07-2018, 10:22 345 Рецепти
Складові
300 г консервованої квасолі
400 г філе яловичини
200 г огірків
150 г батона
3 зубчики часнику
5 ст.л. рослинного масла
майонез
сіль
Приготування
Замість консервованої квасолі можна використовувати відварну.
Із вказаної кількості інгредієнтів виходить 7-9 порцій.
М'ясо відварити до готовності (варити близько 40 хвилин після закипання).
Готове м'ясо остудити, нарізати кубиками.
Огірки нарізати соломкою.
У масло додати видавлений через чеснокодавку часник.
Батон нарізати кубиками.
Обсмажити батон на маслі з часником до золотистого кольору.
Змішати квасолю (рідину злити), м'ясо, огірки, сухарики (сухарики рекомендую додавати перед подачею, щоб вони залишалися хрусткими).
Посолити.
Заправити майонезом.
Смачного!
Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.