Салат Цезар. З куркою і сухариками. 2 варіанти соусів
20-06-2018, 09:01 476 Рецепти
Найпопулярніший салат Цезар може кожен приготувати у себе вдома. З часниковими сухариками і смачним соусом.
Приготуйте салат Цезар за моїм рецептом. Доповніть свій святковий стіл смачними і корисними стравами!
Складові
300 г грудка курки
200 г батон
1 пучок салат
Ромен або будь-який інший салат
70 г сир Пармезан або будь-який твердий сир
2 зубчики часник
оливкова олія
3-4 шт. (1шт куряче) Яйце перепелине
3-4 шт Помідори черрі
Для соусу:
2 шт круто зварені жовтки
50 мл оливкова олія
1 зубчик часник
2 ч.л гірчиця
2 ст.л свіжий сік лимона
перець і сіль
Приготування
Промиємо філе курки і обсушити його рушником. Потім нарізаємо його кубиками або пластинками, обсмажити в оливковій (рослинному) маслі до повної готовності, солимо і перчимо.
Видавимо зубчики часнику через прес і змішати їх з 5 ст.л. оливкового масла. Змішаємо і залишаємо в сторону на 15-20 хвилин.
Підготовлений шматок батона акуратненько наріжемо кубиками. Часниковим маслом збризніть наші майбутні сухарики і відправимо їх на розпечену сковороду обсмажувати до золотистого кольору. Ми залишаємо їх остигати і будимо робити соус для нашого салату.
Зараз візьмемося за приготування заправки для салату.
Беремо 2 варені жовтки і розтираємо їх виделкою. Додаємо гірчицю і добре перемішати. Припустимо через прес 1 часточку часник і додамо до жовтків. Перемішаємо і додамо сік лимона, оливкова олія, мелений перець і сіль. Все добре перемішати, соус перелити в окремий соусник.
Починаємо збирати салат, в красиву тарілку сервіровки йди блюдо, викладаємо листя салату (порвані руками), шматочки курячої грудки, яйце (половинки або четвертинки), помідори (половинки), сухарики і все це пишність посипаємо сиром натертим або порізаним тонкими пластинками.
Соус подаємо в окремому соуснику.
Смачного!
Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.