Салат з морквою, баклажаном і сухариками
19-06-2018, 09:49 336 Рецепти
Не дивлячись на те, що салат пісний, він дуже ситний, пікантний, незвичайний, готується просто, всі продукти доступні. Він такий смачний, що готую його не тільки в Пост.
Складові
1 шт баклажан
2 шт морква
1 шт цибуля
3 шматки хліб житній
1 зубок часник
зелень кропу
2 ст. л рослинне масло для смаження
1 ст. л майонез
сіль
Приготування
Баклажан очистити (за бажанням), я не стала, нарізати кубиками.
Моркву натерти на крупній тертці, цибулю (у мене синій) нарізати соломкою.
Обсмажити в невеликій кількості масла спочатку баклажан, потім послідовно, цибулю і моркву. Морква сильно смажити не треба, нехай тільки злегка пом'якшиться і залишиться хрусткою, підсолити, остудити.
Для сухариків хліб нарізати кубиками, і обсмажити на маслі з якою-небудь милою вашому серцю приправою. В ідеалі підійде житній хліб, але у мене був сірий з кмином, тому я не стала посипати приправами, а тільки злегка підсолила.
Перед самою подачею змішуємо салат (щоб сухарики НЕ розмокнули), додаємо роздавлений зубчик часнику і кріп.
Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.