Цибулеві сухарики до салатів і супів

3-05-2018, 08:47 411 Рецепти

Цибулеві сухарики до салатів і супів


Сухарики у нас люблять все. Тому я готую їх постійно. Завжди з різними смаками. Як приготувати цибульні сухарики до салатів і супів я повідаю вам сьогодні. Сухарики виходять смачними і ароматними.

Опис приготування:
Такі сухарики - відмінне доповнення до салатів, супів і бульйонів. Але і як самостійна закуска - те, що потрібно!
Якщо додати гостренького перцю і солі - отримаємо відмінну закуску до пива. Солоні сухарики я зазвичай готую з пшеничного хліба.
Спробуйте, це дуже смачно!

Складові:
Хліб - 200 Грам
Цибуля - 1 Штука
Кріп - 1 Пучок
Олія соняшникова - 2 ст. ложки
Сіль - 1 Щіпка
Паприка - 1 Ст. ложка

Кількість порцій: 4

Як приготувати "Цибулеві сухарики до салатів і супів"
1 Наріжте хліб дрібними кубиками. Надішліть в гарячу духовку на 15-20 хвилин. Температура 180-190 градусів.
2 Подрібніть в блендері цибулю і кріп.
3 До отриманої маси додайте олію соняшникову, паприку, сіль. Перемішайте.
4 Дістаньте сухарики з духовки. Виливайте суміш цибулі на сухарики і добре перемішайте.
5 Викладіть на деко і відправте в духовку на 15 хвилин.
Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Copyright © 2016-2020 Чудо Хлеб. Всі права захищені. Копіювання матеріалу строго заборонено.
Закрити