Сухарниця
26-04-2018, 14:19 363 Рецепти
Сухарниця - старий рецепт російської юшки, що дійшов до нашого часу від сибірських сімей пастухів і мисливців. Сибіряки робили сухарницю, коли йшли на полювання або на пасовища, надовго і далеко.
Опис приготування:
Сухарниця - просте і нехитре блюдо російської кухні. Сьогодні поділюся ідеєю, як приготувати сухарницю швидко, використовуючи доступні інгредієнти. Не дивно, чому мисливці і пастухи готували цю страву: сухарі мало важать, вони дуже ситні, їх було дуже зручно носити з собою. Заливали сухарики бульйоном або ж просто окропом і додавали цибулю або трави.
Коли страва готували вдома, то до сухарів додавали сметану і масло, а також дрібно нарізану цибулю і зелень. Я готую сухарницю без сметани, з червоною цибулею, а зверху посипаю зеленою цибулею.
Складові:
Сухарі з білого хліба - 1 Стакан
Цибуля - 1 Штука
Масло вершкове - 20 Грам
Сіль - 1 Щіпка
Вода або бульйон - 1 ст. ложка
Зелена цибуля - 1 Штука
Кількість порцій: 1
Як приготувати "сухарницю"
1 Лук почистіть і поріжте дрібними кубиками.
2 Додайте до цибулі сухарики з білого хліба.
3 На сухарики покладіть шматочок вершкового масла.
4 Посоліть і залийте окропом. Накрийте тарілочкою і зачекайте кілька хвилин.
Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.