Салат з пекінської капусти та сухариків
23-04-2018, 08:24 388 Рецепти
Легкий, смачний овочевий салат відмінно підійде до будь-якого гарніру. Розповім, як приготувати салат з пекінської капусти і сухариків. Його можна зробити на сніданок, обід, вечеря або для легкого перекусу.
Опис приготування:
Коли на ринку ще немає весняної білокачанної капусти, мене рятує пекінська капуста. У салат кришу тільки м'які листочки. Вона добре поєднується з будь-якими овочами, м'ясом, фруктами, зеленню. Її смак не сплутаєш ні з яким іншим.
Складові:
Пекінська капуста - 300 Грам
Томати - 2 Штуки
Зелень - 1/2 Пучка
Хліб - 3 скибочки
Соняшникова олія - За смаком
Майонез - 1-2 ст. ложок
Сіль - 1 Щіпка
Кількість порцій: 1-2
Як приготувати "Салат з пекінської капусти і сухариків"
1. Хліб нарізаю скибочками завтовшки близько 1 сантиметра, потім подрібнюю їх кубиками. Сковороду розігріваю з рослинним маслом, викладаю хліб, обсмажую до рум'яної скоринки.
2. Пекінську капусту мою і нарізаю тонко, використовую тільки м'яку частину.
3. Томати гарненько мою, потім розрізаю на 4 часточки (у мене маленькі томати, а якщо великі, то нарізаю меншими шматочками).
4. У салатник викладаю пекінську капусту, додаю сухарики і томати, солю.
5. Заправляю салат майонезом (можна сметаною), гарненько перемішую і відразу подаю до столу.
Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.