Сухарі з часником в духовці
17-04-2018, 08:45 416 Рецепти
Сухарі, інакше іменовані грінками - це відмінна закуска до багатьох страв. Сухарі з часником можна подавати до різних супів, пиву, чаю і навіть деяким салатів. Готуються вони досить швидко і легко.
Опис приготування:
Сухарі з часником, підсмажені в духовці - це дуже смачно і досить ситно. Їх можна як подавати до різних страв, так і гризти просто так. Ще один плюс - готуються вони швидко і просто, так що, якщо до Вас несподівано завітали на вогник неждані гості, можете на швидку руку приготувати таку апетитну закуску.
Представлений Вам рецепт сухарів з часником дуже простий і містить мінімум продуктів. При бажанні, можете доповнити список інгредієнтів, керуючись власною фантазією. Наприклад, можна запікати сухарі, попередньо посипавши їх тертим сиром і / або зеленню.
Складові:
Хліб - 6 скибочок
Масло вершкове - 100 Грам
Часник - 4 Зубчики
Сіль - 1 Щіпка
Перець -. За смаком
Кількість порцій: 6
Як приготувати "Сухарі з часником в духовці"
1. Збийте масло або роздушіть його виделкою.
2. Очистіть часник і видавіть його в масло. Посоліть, поперчіть і перемішайте все.
3. Намажте маслом з часником кожен шмат хліба.
4. Викладіть хліб на деко або в форму для запікання. Надішліть в розігріту до 200 º С духовку. Запікайте хліб 10 хвилин.
5. Сухарі з часником готові, можете подавати їх до столу! Смачного!
Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.