Новини

Що робити, якщо у вас зачерствів хліб? У нас є декілька порад!

14-07-2020, 15:03 48 Новини

Якщо у вас залишився черствий хліб, і на ньому немає слідів цвілі, не поспішайте його викидати! Адже його ще можна використовувати для безлічі найрізноманітніших ідей – від апетитних грінок до панірувальних сухарів.

У багатьох країнах хліб є життєво важливим продуктом, а викидати його – поганою прикметою. Багато європейських народів знову згадують дешеві старовинні рецепти і звертаються за допомогою до досвіду наших прабабусь.

Існують ефективні способи, як повернути черствій буханці свіжість і м’якість:
1. Потримати нарізаний на шматки хліб в пароварці або на водяній бані протягом 5-15 хвилин.
2. Загорнути хліб у вологий рушник і помістити в розігріту до 150 градусів духовку.
3. Черству випічку покласти в мікрохвильовку в целофановому пакеті на 10-30 секунд.
4. Змочити шматки хліба водою або молоком, покласти на прогріту суху пательню і закрити кришкою.

Черствий хліб не втрачає ні вітамінів, ні поживної цінності, тому з нього можна готувати найрізноманітніші страви – супи, гарніри, десерти і напої, багато з яких здивують вас простотою приготування і оригінальним смаком.

Що робити, якщо у вас зачерствів хліб? У нас є декілька порад!
Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Copyright © 2016-2020 Чудо Хлеб. Всі права захищені. Копіювання матеріалу строго заборонено.
Закрити