Властивості живої закваски
18-02-2020, 12:42 162 НовиниВарто відзначити, що натуральна жива закваска з якої ми випікаємо хліб, має багато корисних властивостей:
• вона безпечна навіть для людей з підвищеною кислотністю шлункового соку;
• вона регулює процеси травлення і запобігає запори;
• пригнічує ріст патогенних бактерій в товстій кишці;
• сприяє розвитку пробіотичних бактерій, що впливають на імунітет.
Завдяки неоціненному впливу натуральної живої закваски на здоров'я людини, а також на смак і аромат хліба, цей хліб дуже цінується.
Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.