Новини

ЧОМУ МИ ВИГОТОВЛЯЄМО ХЛІБ БЕЗ ДОДАВАННЯ ХЛІБОПЕКАРСЬКИХ ДРІЖДЖІВ ?

23-05-2019, 10:02 289 Новини

ЧОМУ МИ ВИГОТОВЛЯЄМО ХЛІБ БЕЗ ДОДАВАННЯ ХЛІБОПЕКАРСЬКИХ ДРІЖДЖІВ ?
Про шкоду пресованих і сухих дріжджів існує досить багато інформаціі. Сказати справді - яка інформація вірна, а яка ні, складно, але якщо ви відкриєте ДСТУ «Дріжджі», то побачите великий список хіміі , яка застосовується при виробництві фабричних дріжджів.

В цілому, питання про шкоду фабричних дріжджів дискусійне і спірне, а ми вважаємо , що краще використовувати перевірені прості інгредіенти.

Бездріжджовий хліб - унікальний продукт для здоров'я. Він не викликає в організмі процеси бродіння, як це буває з хлібом, виготовленим на дріжджах.

Цільнозернове борошно, що має в своєму складі грубу клітковину, як губка вбирає шлаки і токсини , та виводить їх з організму. На перетравлення продуктів з «грубого» борошна йде більше енергії, а це охначає, що виключається набір зайвих калорій. Тому наш хліб можуть спокійно включати в свій раціон навіть люди які худнуть .

Обираючи продукт від компанії «Рига Хліб», можна бути впевненим на 100% у його якості .
Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Copyright © 2016-2020 Чудо Хлеб. Всі права захищені. Копіювання матеріалу строго заборонено.
Закрити