КОЗАЦЬКИЙ
Опис: Заварний подовий Козацький хліб має приємний ніжний смак та аромат солоду. А поєднання кмину та насіння льону надає хлібу тонкий смак, без надмірної кислуватості притаманної заварним хлібам. Хліб відмінно поєднується з першими й другими стравами, салатами, овочами та добре підходить в якості основи для бутербродів. Склад: борошно житнє обдирне, вода питна, борошно пшеничне 1 гатунку, борошно житнє сіяне, цукор білий, висівки пшеничні харчові, сіль кухонна харчова, солод неферментований, солод ферментований, насіння льону, кмин. Харчова цінність у 100 g (г) продукту: білки – 7,2 g (г); жири – 1,5 g (г); вуглеводи – 59,4 g (г). Енергетична цінність – 290,9 ккал/1217 кДж Термін придатності до вживання – 5 діб. |
Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.