ХУТОРСЬКИЙ
Опис: Збалансований традиційний кислуватий смак житнього солоду та ароматних прянощів притаманний заварному подовому Хуторському хлібу. Проте не лише за свої смакові властивості цінується даний вид хлібної продукції. Його родзинкою є суміш житнього борошна в поєднанні з пшеничним хлібопекарським борошном. Завдяки чому хліб багатий на корисну клітковину, споживання якої запобігає розвитку цілого ряду різних хвороб. Склад: борошно житнє обойне, вода питна, борошно пшеничне 1 гатунку, борошно житнє обдирне, борошно житнє сіяне, цукор білий, солод ферментований, солод неферментований, висівки пшеничні харчові, сіль кухонна харчова, кмин. Харчова цінність у 100 g (г) продукту: білки – 8,7 g (г); жири – 1,5 g (г); вуглеводи – 50,8 g (г). Енергетична цінність – 274,4 ккал/1148 кДж Термін придатності до вживання – 5 діб. |
Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.