БОРОДИНІВСЬКИЙ
Опис: Бородинівський - хліб із житнього та пшеничного борошна, виготовлений за старовинними рецептами. Приємні кисломолочні нотки закваски разом з ароматом прянощів і специфічним запахом солоду, створюють оригінальний букет, характерний тільки для бородинівського хліба. Дуже корисний, оскільки містить необхідну для людського організму клітковину, мінеральні речовини і ряд вітамінів. Хліб відмінно поєднується з першими й другими стравами, салатами, овочами та добре підходить в якості основи для бутербродів. Склад: борошно житнє обдирне, вода питна, борошно пшеничне 1 гатунку, борошно житнє обойне, цукор білий, патока крохмальна, борошно житнє сіяне, солод ферментований, солод неферментований, коріандр, сіль кухонна харчова. Харчова цінність у 100 g (г) продукту: білки – 5,98 g (г); жири – 1,19 g (г); вуглеводи – 54,0 g (г). Енергетична цінність – 251 ккал/1049 кДж Термін придатності до вживання – 5 діб. |
Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.